Oogarts Eeklo

Op zoek naar een betrouwbare oogarts in Eeklo of nabije omgeving? Dan zit u goed bij Oogcentrum Knokke. Onze praktijk is amper een halfuur van Eeklo gelegen en bovendien zijn we ook op andere locaties actief. Hier kan u alvast kennismaken met onze diensten.

Uw betrouwbare oogarts in Eeklo

Bij Oogcentrum Knokke beschikken we over de nodige ervaring om verschillende oogaandoeningen aan te pakken. Zo voeren onze dokters zelf laseroperaties uit, vooral om complexe aandoeningen te verhelpen. Op onze pagina met behandelingen kunt u hierover meer lezen.

Uiteraard is ons team ook beschikbaar voor controles en standaard aanpassingen aan uw bril of lenzen. Een verwijsbrief van uw huisarts is hiervoor bovendien niet nodig. U kan eenvoudig een afspraak maken op onze website en langskomen zonder doorverwijzing.

Bij Oogcentrum Knokke beschikken we over alle hedendaagse apparatuur, in onze moderne onderzoeksruimte. Kiest u voor ons als oogarts in Eeklo, dan schenkt u uw ogen de beste zorg.

Het ervaren team van Oogcentrum Knokke

De mensen achter Oogcentrum Knokke zijn dokters Caroline Cardyn en Katrien Vandeweghe. Beide oogartsen zijn verbonden aan het AZ Zeno, met campussen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem. Daardoor zijn wij vaak actief als oogarts in de regio rond Eeklo. Bij ons kan u terecht voor een complete aanpak tegen tal van verschillende oogaandoeningen.

Kampt u met specifieke oogproblemen of wenst u een routinecontrole in te plannen? Steeds kunt u een beroep doen op onze ervaren oogartsen, die voor alle patiënten dezelfde zorg garanderen. Met een grondig vooronderzoek gaan wij op zoek naar de best mogelijke aanpak voor uw probleem en dit steeds in volle transparantie voor de patiënt.

Indien u een afspraak gemaakt heeft met een van onze oogartsen, verzoeken wij u vriendelijk om uw identiteitskaart en eventuele brillen, contactlenzen en lenzenvloeistof mee te brengen naar de consultatie. Hieruit kunnen wij nuttige informatie halen voor het onderzoek.

Oogarts in Eeklo en ver daarbuiten

Met het team van Oogcentrum Knokke zijn we in een ruime regio actief. Uiteraard kan u terecht in onze eigen praktijk of in AZ Zeno, maar ook in onze zusterpraktijk in Kortrijk. Heeft u dringende hulp nodig – als er bijvoorbeeld hevige pijn aan de ogen of gezichtsverlies optreedt – dan kan u ons ook telefonisch contacteren voor een spoedinterventie.

Info & contact

Residentie Normandy
Canadasquare 1
8300 Knokke

+32 (0)50 62 15 23
receptie@oogcentrumknokke.be

Naast onze activiteiten in Knokke
zijn we ook beschikbaar te:

AZ Zeno Knokke
AZ Zeno Blankenberge
Oogkliniek Okulus Kortrijk

Routebeschrijving

Adres: Canadasquare 1 8300 Knokke-Heist
 • Bus vanuit station Knokke (Lijn 12)
  Vertrek bus om ’40, aankomst afstaphalte Knokke Casino om ‘47
 • Gratis parkeren
  Voor de deur tot 11u.
  Zijstraten Bayauxlaan en Elisabethlaan (uitgezonderd weekends en vakantie).
 • Betalend parkeren
  Via parkeerautomaat aan de overkant van de straat of online (code KH13).