Oogarts Damme

Bent u op zoek naar een erkende oogarts in Damme of de omliggende regio? Oogcentrum Knokke is de juiste partner. Onze praktijk ligt op korte afstand van Damme, en we zijn ook actief in de regio. Ontdek hier meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Deskundige oogarts in Damme

Oogcentrum Knokke heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van verschillende oogaandoeningen. Onze gespecialiseerde artsen voeren zelf laseroperaties uit, in het bijzonder bij complexe aandoeningen. Meer details kan u steeds vinden op de behandelingenpagina.

Ons team staat ook klaar voor algemene controles en standaard aanpassingen aan brillen of lenzen, het is niet nodig om een verwijsbrief van uw huisarts te hebben. Een afspraak maken kan simpelweg via onze website, en u bent welkom zonder doorverwijzing.

Bij Oogcentrum Knokke beschikken we over moderne apparatuur in onze geavanceerde onderzoeksruimte. Kiest u voor ons als uw oogarts regio Damme, dan maken wij uw ogen blij!

Het ervaren team van Oogcentrum Knokke

Dokters Caroline Cardyn en Katrien Vandeweghe heten u van harte welkom. Beide oogartsen zijn verbonden aan het AZ Zeno, met vestigingen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem. Zo zijn zij vaak actief als oogarts in regio Damme. U kunt bij ons terecht voor een complete aanpak van diverse oogaandoeningen.

Of u nu specifieke oogproblemen heeft of een routine controle wilt inplannen, onze ervaren oogartsen bieden alle patiënten dezelfde hoogwaardige zorg. Met een grondig vooronderzoek bepalen we de best mogelijke aanpak voor uw probleem, de patiënt staat steeds op de eerste plaats.

Na het maken van een afspraak vragen wij u vriendelijk om uw identiteitskaart en eventuele brillen, contactlenzen en lenzenvloeistof mee te nemen naar het cabinet. Zo verkrijgen wij meer informatie voor het onderzoek.

Oogarts regio Damme

Oogcentrum Knokke biedt verzorging in een uitgestrekt gebied in de regio. U kunt altijd terecht in onze eigen praktijk of in het AZ Zeno, maar ook in onze zusterpraktijk in Kortrijk. Bij dringende hulp, zoals hevige oogpijn of gezichtsverlies, kunt u ons telefonisch bereiken voor spoedinterventie.

Zoek je een professionele oogarts? Contacteer ons voor meer info.

Info & contact

Residentie Normandy
Canadasquare 1
8300 Knokke

+32 (0)50 62 15 23
receptie@oogcentrumknokke.be

Naast onze activiteiten in Knokke
zijn we ook beschikbaar te:

AZ Zeno Knokke
AZ Zeno Blankenberge
Oogkliniek Okulus Kortrijk

Routebeschrijving

Adres: Canadasquare 1 8300 Knokke-Heist
 • Bus vanuit station Knokke (Lijn 12)
  Vertrek bus om ’40, aankomst afstaphalte Knokke Casino om ‘47
 • Gratis parkeren
  Voor de deur tot 11u.
  Zijstraten Bayauxlaan en Elisabethlaan (uitgezonderd weekends en vakantie).
 • Betalend parkeren
  Via parkeerautomaat aan de overkant van de straat of online (code KH13).