Oogarts Knokke Heist

Bent u op zoek naar een oogarts in Knokke-Heist? Zoekt u vooral niet verder. Bij Oogcentrum Knokke helpen we u snel en doelgericht aan een beter zicht. Maak hier kennis met onze diensten.

Uw betrouwbare oogarts in Knokke-Heist

Bij Oogcentrum Knokke hebben we de nodige ervaring in huis om verschillende oogaandoeningen doelgericht te verhelpen. Zo voeren wij zelf laseroperaties uit om complexe aandoeningen weg te werken. Op onze pagina met behandelingen vindt u hier wat meer informatie over.

Daarnaast zijn wij beschikbaar voor algemene controles en aanpassingen van de bril of lenzen. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts, het CLB of Kind en Gezin nodig. U kan rechtstreeks een afspraak maken op onze website en langskomen in de praktijk.

Wij beschikken over een moderne onderzoeksruimte, met alle hedendaagse apparatuur. Kiest u voor ons als oogcentrum in Knokke-Heist, dan kiest u voor de beste zorgen voor uw zicht.

Ontmoet het ervaren team van Oogcentrum Knokke

De gezichten van Oogcentrum Knokke, dat zijn dokters Caroline Cardyn en Katrien Vandeweghe. Beiden zijn verbonden aan het AZ Zeno en samen bieden ze een complete aanpak tegen diverse oogaandoeningen.

Zowel voor specifieke problemen als routinecontroles kunt u een beroep doen op uw ervaren oogarts in Knokke-Heist. Alle patiënten kunnen rekenen op dezelfde zorg. Of het nu gaat om een kleine opvolging of een operatie om cataract of strabisme te verhelpen. Wij voeren steeds een erg grondig vooronderzoek uit om de best mogelijke aanpak uit te zoeken en uiteraard vindt er steeds een transparant overleg met de patiënt plaats.

Heeft u een afspraak gemaakt met een van onze dokters? Dan verzoeken we u vriendelijk om uw identiteitskaart mee te brengen, maar ook uw brillen, contactlenzen en lenzenvloeistof. Deze zaken kunnen namelijk zinvolle informatie bevatten die het onderzoek bevorderen.

Oogarts in Knokke-Heist en ver daarbuiten

Het team van Oogcentrum Knokke heeft een brede actieradius. Zo kunt u uiteraard terecht in onze praktijk in Knokke, maar zijn we ook actief in het AZ Zeno (Knokke en Blankenberge) en zelfs in onze zusterpraktijk in Kortrijk. Heeft u erg dringend hulp nodig – bijvoorbeeld bij hevige pijn aan de ogen of gezichtsverlies – dan vragen we steeds om telefonisch contact op te nemen.

U kunt ook steeds bij ons terecht als u op zoek bent naar een betrouwbare oogarts in een van onderstaande locaties, op een boogscheut van onze uitvalsbasis in Knokke-Heist.

Info & contact

Residentie Normandy
Canadasquare 1
8300 Knokke

+32 (0)50 62 15 23
receptie@oogcentrumknokke.be

Naast onze activiteiten in Knokke
zijn we ook beschikbaar te:

AZ Zeno Knokke
AZ Zeno Blankenberge
Oogkliniek Okulus Kortrijk

Routebeschrijving

Adres: Canadasquare 1 8300 Knokke-Heist
 • Bus vanuit station Knokke (Lijn 12)
  Vertrek bus om ’40, aankomst afstaphalte Knokke Casino om ‘47
 • Gratis parkeren
  Voor de deur tot 11u.
  Zijstraten Bayauxlaan en Elisabethlaan (uitgezonderd weekends en vakantie).
 • Betalend parkeren
  Via parkeerautomaat aan de overkant van de straat of online (code KH13).