Oogarts Beernem

Bent u op zoek naar een deskundige oogarts in de omgeving van Beernem? Dan bent u bij Oogcentrum Knokke aan het juiste adres. Onze praktijk is niet ver van Beernem, en we bedienen ook andere locaties. Hier ontdekt u meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Ervaren oogarts regio Beernem

Bij Oogcentrum Knokke hebben we ruime ervaring in het behandelen van diverse oogaandoeningen. Onze gespecialiseerde artsen voeren zelf laseroperaties uit, met name voor complexe aandoeningen. Via onze behandelingenpagina kan u meer informatie vinden.

Natuurlijk staat ons team ook paraat voor reguliere controles en standaard aanpassingen aan brillen of lenzen, zonder de noodzaak van een verwijsbrief van uw huisarts. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website, en u bent welkom zonder doorverwijzing.

Bij Oogcentrum Knokke beschikken we over moderne apparatuur in onze onderzoeksruimte. Kiest u voor ons als uw oogarts regio Beernem, dan verzekeren wij uw ogen van de beste zorg.

Het deskundige team van Oogcentrum Knokke

Achter Oogcentrum Knokke staan dokters Caroline Cardyn en Katrien Vandeweghe. Beide oogartsen zijn verbonden aan het AZ Zeno, met vestigingen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem. Hierdoor zijn wij frequent actief als oogarts regio Beernem. U kunt bij ons terecht voor een complete aanpak van diverse oogaandoeningen.

Of u nu specifieke oogproblemen heeft of een routine controle wilt inplannen, onze ervaren oogartsen bieden alle patiënten dezelfde hoogwaardige zorg. Met een grondig vooronderzoek bepalen we de best mogelijke aanpak voor uw probleem, altijd in volledige transparantie naar de patiënt toe.

Als u een afspraak gemaakt hebt met één van onze oogartsen, vragen wij u vriendelijk om uw identiteitskaart en eventuele brillen, contactlenzen en lenzenvloeistof mee te nemen naar de consultatie. Hieruit kunnen wij waardevolle informatie halen voor het onderzoek.

Oogarts regio Beernem

Oogcentrum Knokke biedt zorg over een uitgestrekt gebied in de regio. U kunt natuurlijk terecht in onze eigen praktijk of in het AZ Zeno, maar ook in onze zusterpraktijk in Kortrijk. Bij dringende hulp, zoals hevige oogpijn of gezichtsverlies, kunt u ons telefonisch bereiken voor spoedinterventie.

Een ervaren oogarts nodig? Contacteer ons voor meer info.

Info & contact

Residentie Normandy
Canadasquare 1
8300 Knokke

+32 (0)50 62 15 23
receptie@oogcentrumknokke.be

Naast onze activiteiten in Knokke
zijn we ook beschikbaar te:

AZ Zeno Knokke
AZ Zeno Blankenberge
Oogkliniek Okulus Kortrijk

Routebeschrijving

Adres: Canadasquare 1 8300 Knokke-Heist
 • Bus vanuit station Knokke (Lijn 12)
  Vertrek bus om ’40, aankomst afstaphalte Knokke Casino om ‘47
 • Gratis parkeren
  Voor de deur tot 11u.
  Zijstraten Bayauxlaan en Elisabethlaan (uitgezonderd weekends en vakantie).
 • Betalend parkeren
  Via parkeerautomaat aan de overkant van de straat of online (code KH13).